Werken bij Schenker logistics - Vacature Logistics Support Medewerker

Logistics Support Medewerker

Vacaturegegevens

Referentie

2019-909  

Locatie

Standplaats

Nederland, Tilburg Vossenberg

Locatie

Tilburg Vossenberg - Contractlogistiek - Logistics support

Vacature type

Reguliere werknemer

Functiebeschrijving

Functienaam

Logistics Support Medewerker

Dienstverband

Vast

Functieomschrijving

Logistics Support Medewerker/ Logistics Engineer

Vestiging: Tilburg Vossenberg  
Afdeling: BU Contract Logistics, Logistics Support
Aard van het dienstverband: fulltime, 40 uur per week in dagdienst

 

Heb jij een logistieke achtergrond en ervaring met LEAN en het verbeteren van processen? Ben jij iemand die snel kan inspelen op veranderingen en kansen en heb je ervaring met projectmanagement? Wij zoeken een Logistics Support Medewerker! Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de procesoptimalisatie van de internationale distributie van onze klant Nokia. Ben jij, net als wij, ondernemend, enthousiast en ambitieus? Sta jij open voor een nieuwe stap en wil je aan de slag bij een Top 3 wereldspeler in de logistiek? We nodigen je van harte uit om te solliciteren!

 

De functie

  • Je denkt ou-of-the-box om alles zo snel mogelijk inside the box te krijgen
  • Je breng logistieke processen in kaart en stelt procesbeschrijvingen op 
  • Je verricht onderzoek naar proceskwaliteit en analyseert processen aan de hand van prestatie-indicatoren. Bottlenecks, problemen, valkuilen en risico's in het proces worden door jou gesignaleerd. 
  • Je bent dagelijks bezig om processen te verbeteren en het beste uit zowel de mensen als de systemen te halen. Zo doe je voorstellen voor verbeteringen om de output te verhogen, kosten te verlagen of efficiency te verbeteren. 
  • Je test en monitort je eigen verbetervoorstellen
  • Je geeft ondersteuning aan key-users en end-users

Jouw profiel

Wij vragen

Voor deze rol zoeken wij een collega met minimaal 2 jaar relevante logistieke werkervaring en HBO werk- en denkniveau. Kennis van logistiek en de daaraan gerelateerde processen is essentieel, aangezien dit de kwaliteit borgt die wij interne klanten bieden. Je vindt het leuk om je creativiteit te gebruiken en continu na te denken over hoe we nog slimmer, sneller en efficienter kunnen werken. Hiervoor verzamel jij de benodigde mensen om je heen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je bezit overtuigingskracht, zorgt voor duidelijke afspraken, pikt signalen op en pakt verbetertrajecten aan. Uiteraard ben jij in deze trajecten een echte teamplayer. Je hebt affiniteit met logistieke (IT) systemen WMS / EDI pakketten en Excel. Tot slot heb je er zin in om deze uitdaging voor minimaal een aantal jaren aan te gaan.

 

Wij bieden

Een veelzijdige en uitdagende baan in een hard werkend, maar zeker ook gezellig team. Een baan met veel verantwoordelijkheid en afwisselende werkzaamheden. Je krijgt vrijheid in de uitvoering van de functie en daarnaast kan je elke dag je creativiteit laten zien. Je komt te werken bij een internationaal bedrijf en je krijgt de kans om met ons mee te groeien. Jouw werkplek is gevestigd in een nagenoeg nieuw kantoor, een comfortabele werkplek met alle benodigde faciliteiten. Dit alles komt met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals ADV dagen, een bonusregeling, goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en vrij flexibele werktijden.

 

Wil jij onderdeel uitmaken van ons mooie bedrijf? We zien je sollicitatie graag tegemoet.

 

Een pre-employment screening is onderdeel van onze selectieprocedure.

 


Solliciteer direct