Werken bij Schenker logistics - Vacature Logistics Engineer

Logistics Engineer

Vacaturegegevens

Referentie

2019-925  

Locatie

Standplaats

Nederland, Tilburg Vossenberg

Locatie

Tilburg Vossenberg - Contractlogistiek - Logistics support

Vacature type

Reguliere werknemer

Functiebeschrijving

Functienaam

Logistics Engineer

Dienstverband

Vast

Functieomschrijving

Logistics Engineer

Vestiging: Tilburg Vossenberg
Afdeling: BU Contract Logistics, Logistics Support
Aard van het dienstverband: fulltime, 40 uur per week in dagdienst

 

Word jij onze nieuwe collega? Wij zoeken een Logistics Engineer! In deze functie ben je verantwoordelijk voor de procesoptimalisatie van logistieke processen voor onze klant Nokia. Dus ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, heb je ervaring in de logistiek en een passie voor het verbeteren van processen? Solliciteer dan snel op deze vacature, en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons enthousiaste team van professionele logistiekelingen!

 

De functie

In deze functie ben je dagelijks bezig zijn met het verbeteren en optimaliseren van logistieke processen voor onze klant Nokia. Met jouw frisse, innovatieve en kritische blik bewaak jij de kwaliteit van de logistieke processen door het bedenken en uitvoeren van (praktische) verbeterpunten ten aanzien van onder andere output, kwaliteit en kosten. Ook voer je audits uit om de processen gestroomlijnd te blijven laten verlopen. De uitkomsten van deze audits rapporteer je en geconstateerde verbeterpunten volg je op. Kortom, in deze gevarieerde en afwisselende job van Logistics Engineer ben je continu bezig met logistieke verbeteringen.

Jouw profiel

Wij vragen

Voor de rol van Logistics Engineer zoeken wij een enthousiaste en gedreven collega die snel kan inspelen op veranderingen. Je houdt van aanpakken en uiteraard haal je voldoening uit het verbeteren van processen. Je bent analytisch en communicatief sterk en stelt je op als een echte teamplayer. Om de kwaliteit te kunnen garanderen die wij Nokia bieden, is het essentieel dat je logistieke kennis en ervaring hebt. Verder zijn jouw communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als in het Engels uitstekend en heb je ervaring met logistieke (IT) systemen.

 

Wij bieden

Een veelzijdige en uitdagende baan in een hard werkend, maar zeker ook gezellig team. Een baan met veel verantwoordelijkheid en afwisselende werkzaamheden. Je krijgt vrijheid in de uitvoering van de functie en mag out of the box denken. Je komt te werken bij een internationaal bedrijf dat continu wil verbeteren en je krijgt de kans om met ons mee te groeien. Jouw werkplek is gevestigd in een nagenoeg nieuw kantoor, een comfortabele werkplek met een prettige werksfeer. Dit alles komt met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals ADV dagen, een bonusregeling, goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en flexibele werktijden.

 

Klinkt interessant? We zien je sollicitatie graag tegemoet.

 

Een pre-employment screening is onderdeel van onze selectieprocedure.

 


Solliciteer direct