Werken bij Schenker logistics - Vacature Handyman - Huismeester

Handyman - Huismeester

Vacaturegegevens

Referentie

2019-949  

Locatie

Standplaats

Nederland, Breda

Locatie

Breda

Vacature type

Reguliere werknemer

Functiebeschrijving

Functienaam

Handyman / Huismeester

Dienstverband

Vast

Functieomschrijving

Handyman/ Huismeester
Locatie: Breda
32 - 40 uur per week


Ben jij handig, houd jij van hard werken en heb je leidinggevende capaciteiten? Lees dan snel verder! Voor de afdeling Facility & Procurement en HSSE zijn we op zoek naar een Handyman/ Huismeester. Het is een functie in dagdienst voor 32 - 40 uur per week.


De functie

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de technische ondersteuning op de vestiging en daarnaast geef je leiding aan een of twee personen. De functie bevat veel facilitaire werkzaamheden, zoals het verhelpen van storingen, verzorgen van technisch onderhoud, reparaties en algemene schoonmaak van het warehouse. Ook  het organiseren van kantoorveranderingen en de processen die daarbij komen kijken behoren tot de werkzaamheden.

In deze veelzijdige baan, zal je ook bezig zijn met het voeren van periodieke, preventieve inspecties aan de installaties en meetsystemen. De resultaten en bevindingen hiervan rapporteer je aan jouw leidinggevende. Ook het onderhoud, het verhelpen van storingen en noodoperaties uitvoeren moet gebeuren. Dit doe je in overleg met jouw leidinggevende. Verder geef je duidelijk en opbouwende feedback aan leveranciers. Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden, houd je uiteraard rekeing met de wettelijke en bedrijfsverplichtinge procedures op het gebied van veiligheid en milieu. 

Jouw profiel

Wij vragen

  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten, durft beslissingen te nemen, bent resultaatgericht, doelbewust en toont initiatieven
  • Je bent sterk in het plannen van de werkzaamheden en stellen van prioriteiten
  • Bereid om nieuwe kennis op te doen of certificaten te behalen, zoals: NEN2484, VCA-basis, heftruck, EK/MX en/of hoogwerker,  NEN3140-arbeidsmiddelen en VOP
  • Goede lees-, schrijf- en spreekvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal


Wij bieden

Een baan met veel verantwoordelijkheid en afwisselende werkzaamheden in een dynamische omgeving, elke dag opnieuw. Je krijgt veel vrijheid in de uitvoering van de functie en daarnaast staat het team open voor nieuwe initiatieven en verbetervoorstellen. Je komt te werken bij een internationaal bedrijf, in een divers team, dat een gezonde dosis humor kan waarderen. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en er zijn doorgroeimogelijkheden. Dit alles komt met passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

‘Bij Schenker is geen dag hetzelfde, veel bedrijven zeggen het, bij ons is het zo!’

 

Een pre-employment screening is onderdeel van deze procedure.

 


Solliciteer direct