Werken bij Schenker logistics - Vacature Ervaren Assistent Declarant - Tilburg

Ervaren Assistent Declarant - Tilburg

Vacaturegegevens

Referentie

2019-792  

Locatie

Standplaats

Nederland, Tilburg K1

Locatie

Tilburg - Landtransport - Linehaul Services

Vacature type

Reguliere werknemer

Functiebeschrijving

Functienaam

Ervaren Assistent Declarant - Tilburg

Dienstverband

Vast

Functieomschrijving

Voor onze landtransport vestiging in Tilburg zijn we op zoek naar een assistent declarant op de afdeling expeditie export voor fulltime dienstverband.  Jouw aandachtsgebied is de UK export. Het is een veelzijdige functie in een informeel team.

 

De functie

  • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van orders. Je maakt douanedocumenten op en controleert deze.
  • Je verzamelt documenten welke betrekking hebben op de zending, hier maak je een dossier van
  • Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opvragen en verwerken van transport gerelateerde documentatie
  • Je meldt zendingen aan bij ontvangers
  • Je behandelt vragen en klachten welke afkomstig zijn van klanten via onze Customer Service afdeling en van onze partners in Europa. Denk hierbij aan vertragingen, beschadigingen,  e.d.
  • Je bewaakt de opvolging van transporten/ leveringen, signaleert afwijkingen/bijzonderheden en vraagt de operationele status bij partners na

 

Jouw profiel

Wij vragen

Wij zijn op zoek naar een secure kandidaat met interesse in de levendige wereld van logistiek met minimaal een opleiding op MBO-niveau. Je hebt gedegen ervaring in een administratieve functie in de transport of logistiek en hebt kennis van douane formaliteiten. Het is een must dat je gemakkelijk om kunt gaan met geautomatiseerde systemen en kennis hebt van het Microsoft Office pakket. Omdat je veel schakelt met klanten en collega’s beschik jij over goede communicatieve vaardigheden waarbij je op verschillende niveaus kan schakelen en je hebt daarnaast ook geen 9 tot 5 mentaliteit. Als laatste is het van belang dat je naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal in woord en geschrift beheerst.

 

Wij bieden

Wij bieden je een baan om trots op te zijn. Een baan met veel verantwoordelijkheid en afwisselende werkzaamheden, elke dag opnieuw. Werken in een team, waar diversiteit als kracht wordt ingezet, in een transparante organisatie met vestigingen wereldwijd. Een marktconform salaris dat past bij deze functie samen met ambitieuze doelstellingen die jij met je collega’s voor ons bedrijf zal gaan realiseren. Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden en bieden wij voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Andere kernwoorden die passen bij werken bij Schenker Logistics: klantgerichtheid, teamwork, vernieuwing en groei.


Solliciteer direct