Werken bij Schenker logistics - Vacature Customer service manager

Customer service manager

Vacaturegegevens

Referentie

2019-958  

Locatie

Standplaats

België

Locatie

  Mechelen

Vacature type

Reguliere werknemer

Functiebeschrijving

Functienaam

Customer service manager

Dienstverband

Vast

Functieomschrijving

Vandaag gaan we bij DB Schenker op zoek naar een customer service manager op landelijk niveau.

Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een drietal customer service afdelingen op onze wegtransport vestigingen dezelfde hoogstaande dienstverlening te laten leveren.

In deze rol ben je commercieel gedreven. Customer delight is voor jou nummer 1 in je dagelijkse werzaamheden. Niet alleen je bestaande klantennetwerk onderhouden is van belang, ook de uitbreiding ervan hoort tot je doelen. Samen met de andere commerciële teams overtuig je de klant om (op nog meer bestemmingen) voor Schenker te kiezen.

Klanttevredenheid gaat hand in hand met processbewaking, je analyseert en optimaliseert de interne opgestelde werkwijzes en procedures waar nodig.

Tot slot ben jij dé persoon die al deze zaken op een overzichtelijke en cijfermatige manier rapporteert om zo te bepalen of vooropgestelde targets werden behaald en hoe ze dan op de meest efficiente manier kunnen nagestreefd worden.

Jouw profiel

We zijn op zoek naar een echte commerciële go-getter, optimaliseren en netwerken geven jou energie. Bovendien kan je terugvallen op een reeds gekend netwerk.

Target driven als je bent heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel wat betreft behalen van vooropgestelde kwaliteits-, productiviteits- en omzetcijfers.

 

  • Je kan minimaal 5 jaar relevante ervaring aantonen in een commerciele    rol.
  • Mensen inspireren en motiveren, dat zit in je natuur.
  • Kennis van de transport/logistieke sector is een zeer groot pluspunt.
  • Je hebt ervaring met bewaken van interne processen
  • Je bent in staat om op een kwalitatieve en professionele manier een klantenportefeuille  te beheren en uit te breiden.
  • Je bent in staat om een groep mensen welke op verschillende plaatsen in  het land gestationeerd zijn zo optimaal mogelijk in te zetten.
  • Je bent een actieve teamplayer die resultaatgericht werkt.
  • Je bent in het bezit van minimaal een afgerond bachelordiploma
  • Goede kennis van de Nederlandse, Engelse, Franse en Duitse taal.

 

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende job met internationale contacten bij een wereldspeler in de logistieke sector. Je wordt onderdeel van een gemotiveerd team en kan rekenen op de steun van de Head of Business Services en de landtransportorganisatie. Daarbovenop ontvang je een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.


Solliciteer direct